Treilerstraat 14, 1826CA Alkmaar | 06 - 51 79 6169; KvK nummer 77490355

Referenties

Judith Schreiber: "Martijn is een deskundige coach met humor. Hij hielp me door inzicht te geven in patronen die mij in de weg stonden in het vinden van een baan. Hij geeft je daarbij de tools en zelfvertrouwen om deze patronen te kunnen veranderen. Tijdens het hele proces heeft hij me op me gemak laat voelen. Daarom zou ik Martijn aan iedereen aanbevelen. "

Eline Beurskens: "Martijn weet als coach goed overbeeld te houden en gelijktijdig in te spelen op huidige situaties. Zijn kritische vraagstelling maakt dat je je focus richt op de kern, en geeft daarbij praktische handvatten die makkelijk en goed toepasbaar zijn. Zijn vragen zijn gevat, en blijven nog lang hangen. Door bewustwording en door situaties anders te benaderen heeft Martijn mij laten zien hoe ik meer ruimte voor mezelf kan creëren. Geeft inzicht en vertrouwen. Wat een uurtje op z’n tijd zoal niet kan doen!"

Lisa Hoving: "Martijn is een nuchtere en praktische coach. Door zijn eerlijke en directe manier van coachen kwamen we snel tot de kern. We hebben gewerkt aan het geven en ontvangen van feedback. Door de praktische tips & tricks kon ik snel aan de slag. Door deze tips in de praktijk te brengen heb ik geleerd dat feedback niet zo eng is als ik dacht, en durf ik dit nu op een goede manier te doen. Ben je op zoek naar een coach die helder communiceert, en die niet bang is om zijn visie te delen? Dan zou ik zeker een gesprek aan gaan met Martijn."

Ruurd Schoonheim: "Ik kende Martijn voorheen “alleen als delivery manager” bij een van nederlands grootbanken. Als coach heeft hij me zeer verrast. Met deskundigheid en vooral een doelgerichte en inspirerende aanpak heeft hij me actief doen nadenken over mijn coachingsvraag. Het resultaat is nu een regelmatig terugkerende herinnering aan de oefeningen waarmee vastgeroeste patronen losgeweekt kunnen worden; ik ben er erg blij mee! De aanpak is persoonlijk en gestructureerd. Martijn is helder in de methode (uitleg), maar zeker niet directief in de invulling. Erg inspirerend. Doen dus! "

Feedback